Obsah:

Ako vyzerá myší trus?
Ako vyzerá myší trus?

Video: Ako vyzerá myší trus?

Video: Ako vyzerá myší trus?
Video: TEST | Kdo vás tajně miluje? - YouTube 2024, Marec
Anonim

Myška trus sú zvyčajne osem až štvrť palca dlhé. Na koncoch sú tiež zúžené a môžu pripomínať tmavé zrnká ryže. Potkan trus sú zvyčajne dlhé pol palca. Títo trus sú širšie a väčšie ako myš trus.

Ako teda identifikujete trus myši?

Výkaly . Hlodavec trus sú neklamným znakom toho, že potkany resp myši sú prítomné a budú indikovať typ hlodavca, veľkosť zamorenia a miesto, kde sú najaktívnejšie. Myší trus sú malé, menej ako štvrť palca a na oboch koncoch špicaté. Potkan trus sú pol palca alebo väčšie.

Po druhé, znamená jedna myš zamorenie? Jeden Otázkou, ktorú často počujeme, je rozdiel medzi tým jedna myš alebo an zamorenie myší. Aj keď je normálne, že sa pár myší v tomto ročnom období dostane do interiéru, to je všetko by mal byť. Ak aktívne vidíte známky výskytu myší vo svojom dome, znamená to, že existuje zamorenie.

Navyše, čo robiť, keď nájdete trus myší?

Najprv vyčistite všetok moč a trus

  1. Pri čistení moču a výkalov noste gumené, latexové alebo vinylové rukavice.
  2. Moč a trus postriekajte dezinfekčným prostriedkom alebo zmesou bielidla a vody a nechajte 5 minút pôsobiť.
  3. Použite papierovú utierku na pozbieranie moču a trusu a odpad vyhoďte do odpadu.

Je myší trus nebezpečný?

Hromadenie výkalov z myši a potkany môžu šíriť baktérie, kontaminovať zdroje potravy a spúšťať alergické reakcie u ľudí. Keď fekálne hmoty vyschnú, môžu byť nebezpečné pre tých, ktorí ich vdýchnu. Navyše pre hlodavce trus môže šíriť choroby a vírusy vrátane tých, ktoré sú uvedené nižšie.

Odporúča: